Začelo se je z nakupovanjem CBD kapljic za družino in prijatelje.

Po neverjetnih rezultatih ob uživanju kapljic, nas je rastlina osvojila. Zaželeli smo si ustvariti svoje ekstrakte in vzgajati rastlino od njenega začetka do konca. Rastline so naša ljubezen.

Pridelava je butična in ročna. Živimo v hribovitem predelu Slovenije, tam kjer še poznamo čisto vodo in svež zrak. V vodovarstvenem območju imamo zelo striktne omejitve in pri vzgajanju rastlin ne uporabljamo nikakršnih umetnih gnojil.

Neverjeten užitek je sprehoditi se po plantaži te čudovite rastline in zanjo skrbeti. Njena zdravilna vsebnost in prijetna vibracija sta popolna kombinacija za naše zdravje. Izvlečke skrbno preizkusimo sami. Smo največji oboževalci naših izdelkov.

Uživajte in bodite zdravi,

Alenka, Gabrijel in Marsel

"Včasih me kdo vpraša, ali so kapljice varne. Smešno, kako se popolnoma nič ne vprašamo, ko dobimo kup škodljivih tablet od zdravnikov. Tam je celo napisan stranski učinek in smo še kar zaupljivi. Konoplja je naravna, je kot sivka, kamilica, kopriva. Obstaja vrsta raziskav o uspešnih zdravljenjih s konopljinimi izvlečki. Najboljša pa je lastna izkušnja. Mi ne gremo nikamor več brez kapljic. :) "

Priporočam ogled dokumentarnega posnetka znanstvenika in profesorja Raphael Mechoulam, ki je odkril zdravilne učinke konoplje že 40 let nazaj: